Gyere világ mert úgyis mi vagyunk a legjobbak! Veszprém-Párizs 28:20

A Veszprém 8 igen emberek nyolc gólos győzelmet aratott a mai napon a Veszprémi arénában. Úgy gondolom ez több szempontból is meghatározó mérkőzés volt ebben a szezonban mivel, senki nem számított arra merem kockáztatni, hogy a játékosok sem , hogy ilyen nagy gólkülönbséggel fog győzni a Veszprém. Jó persze mindenki reménykedett benne, de senki nem hitte.
Ahogy Nikola Karabatic nyilatkozta ilyen támadó játékkal Veszprémben nem lehet nyerni. Véleményem szerint a Párizs támadójátéka pont ugyan olyan volt mint eddig, csak a Veszprém rég játszott ennyire jó védekezőjátékot.
Mikler Rolandról nem is beszélve aki a mai napon 45% védet ami a Párizs ellen igen szép teljesítmény.Meg az , hogy Luc Abalonak három helyzetét is hárítani tudta , meg az talán a legfontosabb, hogy még mellette van egy fantasztikus kapus aki igaz ma nem kapott lehetőséget, de róla sem szabad megfeledkezni.
A Párizs hamar ráébredhetett ara a tényre, hogy a mai napon nagyon nehezen tudnának nyerni mivel 11 percig a Veszprém 2 gólon tudta tartani őket így hamar megalapozták az előnyt melyet egyszer sem tudott megkaparintani az ellenfél . Voltak pillanatok mikor felzárkóztak, de nem csak a védekezésünket nem tudták legyőzni, hanem Rolin sem tudtak kifogni. 
A második félidő első percében volt a legközelebb az egyenlítés reményéhez a Párizsi csapat, hiszen akkor egy gólos előnyre tudtak szert tenni, de az orom nem tart sokáig az ellenfél számára a Veszprémi arénában mivel Momo  és Renato vezényletével megint 5 gólos előnyre tett szert a Veszprém. 
A Veszprémi játékosok közül véleményem szerint a legjobbak a mai napon Gulyás Péter, aki igaz keveset volt a pályán de amikor fent volt akkor minden tőle telhetőt megtett és kiadta minden erejét a győzelemért, Gasper Marguc aki a mai mérkőzés egyik legeredményesebb játékosa volt 4 lövésből 3 találat sikeres volt így 75%-al zárta a mi mérkőzést. Nagy László is megtett minden tőle telhetőt a győzelem érdekében 2 gólt szerzet, de remek teljesítmény nyújtott védekezésben és ezek mellet sok fontos passzt osztott ki a pályán. Aron Palmarsson sem lazsált a mai napon, mivel ő is kiemelkedő teljesítményt nyújtott 4 gólt szerzett és talán ő osztotta a legtöbb gól passzt is és remekül irányította a csapatot mikor a pályán volt. Chema is sokat tett hozzá a mai mérkőzéshez mivel védekezésben nagyon jó teljesítményt mutatott fel és mind ez mellett remekül irányította a csapatot.
 Misad Terzic védekezésben mutatott kiemelkedő teljesítményt melyet még labda szerzésekkel is megkoronázott.
Momoir Ilic volt a Veszprémi aréna hőse aki szinte 100% -al teljesíttet mivel 11 helyzetből 10 értékesíteni tudott és mind ez mellet védekezésben is fontos szerepe volt a mai napon és 60 percen keresztül pályán tudott lenni ami azért az életkorához képest nem kis teljesítmény. Iváncsik Gergő sem volt sok ideig a pályán viszont amikor fent volt akkor mindent kiadott magából akár csak Peti.
 Cristian Ugalde 1 gólt szerzett,de azt a legfontosabb pillanatban amikor is a Párizs majdnem egyenlített, de ő egyet gondolt és kínaiból belőtte Omeyernek. Renato Sulic  a 2 kétperces kiáltásával a második legeredményesebb játékos volt a mai napon hiszen 6 gólt tudott szerezni és ezzel megszerezte az 1000. Veszprémi gólját is,na meg hozta a szokásos formáját a védekezésben. Andreas Nilsson  keveset tartózkodót a pályán , de úgy érzem, hogy a sérülése után többet nem is szabd tőle elvárni. Schuch Timuzsin a Veszprém védekező specialistája aki nélkül a csapat védekezése nem az igazi, ma véleményem szerint a megszokottnál is többet mutatott fel.
Igen emberek véleményem szerint mindegyik játékos aki a mai napon pályára lépett hozzá tett a sikerhez és nem tudtam 3-3 játékost kiválasztani mivel mindegyikük kirobbanó formában volt így ne,m ereztem volna igazságosnak hogy csak három emberre koncentráljak. 
Ez a csapat ezzel a mérkőzéssel bizonyította be, hogy jöhet akárki semmi sem fogja őket állattani mivel nem lehet. 
Összegezésben egy gyönyörű mérkőzést lehetett látni, nagyon sajnáltam, hogy erre a mérkőzésre nem juthattam el mivel ma ahogy láttam a szokásosnál is jobb hangulat volt az arénában. Mindenki hozzá tett ehhez a sikerhez és most nem csak a játékosokra értem hanem a szurkolókra is. Egyszóval mi vagyunk a legjobbak. Hajrá Veszprém!  













Megjegyzések

Népszerű bejegyzések